top of page

Hem / Våra tjänster / Hjulinställning

Hjulinställning

Vårt team av professionella däckmontörer är dedikerade till att erbjuda dig en högkvalitativ och noggrann däckmonteringstjänst. När du väljer oss för däckmontage kan du vara säker på att vi tar hand om dina hjul med omsorg och precision.

Först tar våra erfarna montörer av hjulen från din bil och placerar dem i vår avancerade balanseringsmaskin. Denna maskin är utrustad med högkänsliga sensorer som noggrant registrerar eventuella obalanser eller viktskillnader runt hjulet. Hjulet roterar på balanseringsmaskinen och den registrerar de minsta avvikelserna för att säkerställa en perfekt balans.

Genom att analysera data från balanseringsmaskinen placerar våra montörer balanseringsvikter på specifika punkter på hjulet. Dessa vikter kompenserar för eventuella viktskillnader och obalanser, vilket ger dig en jämn och stabil rotation av dina hjul. Detta är av yttersta vikt för att undvika vibrationer och ojämn slitage på däcken, vilket kan påverka både körkomfort och säkerhet.

När hjulen är balanserade och klara, monterar våra däckmontörer dem tillbaka på din bil med noggrannhet och precision. De ser till att hjulen är ordentligt fastsatta och att alla moment följs enligt tillverkarens rekommendationer. Genom att lita på vårt erfarna team kan du vara trygg i vetskapen om att dina hjul monteras på ett korrekt sätt och att du kan njuta av en bekymmersfri och säker resa.

Image by Tekton

Vårt arbete

Du får ett kvalificerat arbete, enligt tillverkarnas rekommendationer

Kvalitativ service

Hos oss får du alltid snabb leverans på service och reparationer

Fastpris

Du får alltid ett fastpris inför påbörjad arbete

bottom of page